Cum cumpar

Comanda poate fi facuta pe site urmarind instructiunile de mai jos sau se poate face telefonic la numarul de telefon afisat in pagina produsului.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. In partea de sus a pagini, in coltul din dreapta aveti rubrica „Acceseaza-ti Cosul” , cu un click pe aceasta rubrica o sa fiti  redirectionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizare comanda. Dupa apasarea butonului Finalizare comanda, in partea stanga aveti detaliile pentru facturare iar in partea dreapta aveti comanda Dumneavoastra.

Plaseaza comanda

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de livrare pe care o preferati. Inainte de a plasa comanda trebuie sa bifati rubrica „Am citit și sunt de acord cu termenii & condițiile „, apoi apasati butonul Plaseaza Comanda.

In momentul in care comanda Dumneavoastra este pregatita pentru livrare o sa fiti contactat telefonic de catre un operator pentru a confirma comanda.