Skagen

Skagen Denmark este numele unei mărci de ceasuri produse de Skagen Designs Ltd. (în prezent, o filială a Fossil). Brand-ul a devenit o marcă americană mai largă de accesorii contemporane bazate pe designul danez. Începând cu primăvara anului 2015, liniile sale de produse includ ceasuri, genti de mana, bijuterii, ochelari și alte accesorii.

Despre Skagen

Compania a fost inființată în 1989 de Henrik și Charlotte Jorst, care s-au mutat din Danemarca în SUA în 1986, când Henrik a fost numit director de vânzări din S.U.A. pentru fabricile de bere Carlsberg. Cuplul a decis să-și deschida propria afacere ca reprezentant în SUA pentru un producător danez de ceasuri de mana.

Numele brand-ului vine de la orașul cel mai nordic din Danemarca, situat in Peninsula Iutlanda. Obiectivul corporativ stabilit de companie a fost acela de a prezenta modele simple, împărtășind astfel idealurile daneze la nivel global.

Compania a fost achizitionata in 2012 de către Fossil contra sumei de aproximativ 237 milioane dolari. Firma funcționeaza ca o filială deținută în întregime de către compania-mama, continuând marca tradițională originala.

Descopera produse originale Skagen pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.