Sospiro

Parfumuri Sospiro

Sospiro este o marca noua de parfumuri de nisa fiind fondata de catre Sergio Momo. Prima editie a fost lansata in anul 2011 iar cea mai recenta versiune dateaza din anul 2018. Pe langa Sospiro, Sergio Momo a mai fondat si alte marci luxoase de nisa, cum ar fi Xerjoff. Parfumurile au fost dezvoltate în colaborare cu parfumierii Chris Maurice, Christian Carbonnel și Laura Santander.
Aromele fermecătoare, canta pe tonuri de muzică clasica și de operă. Parfumurile sunt o creaţie olfactiva complexa si sunt pastrate în flacoane intens colorate, imbracate in catifea, decorate cu emblema Sospiro, cu capac decorativ, lasand o impresie spectaculoasa.

Brandul isi gaseste inspirația în mariajul creativ al culturii italiene si al culturii Orientului Mijlociu iar parfumurile sunt inspirate de termeni ai muzicii clasice si de opera.

Parfumurile se remarca datorita unui acord misterios al celor mai rare si mai fine ingrediente, fiind apreciate de adevaratii cunoscatori.

Parfumurile spun povesti aparte, au traditii puternice și compozitii ametitoare. Parfumurile brandului italian fac parte dintr-un univers pe care trebuie neaparat sa îl descoperi.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.