Michael Kors

Michael Kors (pe nume lui adevarat Karl Anderson Jr.) este un designer american de moda sport. El este președintele de onoare și directorul de creație al companiei sale, care vinde îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, accesorii, ceasuri, bijuterii, încălțăminte și parfumuri.

Despre Michael Kors

Kors a dost descoperit de Dawn Mello, directorul de modă de la Bergdorf. În 1981, Kors lansa marca lui proprie sub umbrela Bergdorf Goodman.

Din 1997 până în 2003, Kors a fost designerul casei franceze de moda Celine. In 2002, designer-ul a lansat linia proprie de îmbrăcăminte pentru bărbați. Din 2004, Kors a lansat o ramura dedicata productiei si comercializarii de genți și pantofi pentru femei, precum și îmbrăcăminte ready-to-wear pentru femei.

Printre celebritatile care au purtat creatii ale lui Kors se numara Olivia Wilde, Dakota Johnson, Blake Lively, Kate Hudson, Jennifer Lawrence, Taylor Swift, Kate Middleton, Hillary Clinton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Melania Trump, Ivanka Trump, Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones, Michelle Obama, Viola Davis, Emily Blunt, Gwyneth Paltrow, Rene Russo, Alicia Keys etc.

Descopera produse originale Michael Kors pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.