L'oreal

L’Oréal S.A. este o companie franceză de produse de îngrijire personală cu sediul în Clichy, Hauts-de-Seine, Franta. Este cea mai mare companie de cosmetice din lume, producand si comercializand produse pentru ingrijirea părului si a pielii, protecția solară, machiaj si parfum.

Istoricul L’Oréal

Firma a fost infiintata de Eugène Paul Louis Schueller, un tânăr chimist francez de origine germană. În 1909, acesta a dezvoltat o formulă de colorare a părului numită Auréale.
La 31 iulie 1919, Schueller și-a înregistrat compania, Société Française de Teinurs Inoffensives pour Cheveux. Principiile directoare ale companiei, care a devenit în cele din urmă L’Oréal, au fost cercetarea și inovarea în domeniul frumuseții. În 1920, compania a angajat trei chimiști. Până în 1950, echipa numara 100 de persoane; acest număr a ajuns la 1.000 până în 1984 și este astăzi de aproape 20.000.
Compania a inceput cu produse de colorare a parului, dar s-a dezvoltat rapid, orientandu-se catre alte produse cosmetice de curățare și frumusețe. L’Oréal comercializează în prezent peste 500 de mărci și mii de produse individuale în toate sectoarele de beauty: ingrijirea, colorarea si coafura parului, îngrijirea corpului și a pielii, produse de curățare, machiaj și parfum.
Descopera produse originale L’Oréal pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.