Issey Miyake

Issey Miyake este un designer japonez de modă. El este cunoscut pentru designul de îmbrăcăminte, expoziții și parfumuri inspirate sau conectate cu tehnologia. Cel mai cunoscut produs al sau este parfumul L’eau d’Issey, care s-a bucurat de un succes rasunator in anii 90 in America.

Despre Issey Miyake

Miyake s-a născut pe 22 aprilie 1938 în Hiroshima, Japonia. În 1970 a devenit designer de produse de modă de lux pentru femei.

A fost foarte bun prieten cu Steve Jobs, fondatorul Apple, pentru care a creat celebrele helănci negre pe care acesta le purta mereu.

Primul său parfum, L’eau d’Issey pentru femei, a fost lansat în 1992. Numele L’eau d’Issey este un joc de cuvinte. În limba franceză, sună identic cu „l’odyssee”. Sticla, proiectată chiar de Miyake, se bazează pe vederea lunii din spatele turnului Eiffel din apartamentul său din Paris.

Miyake s-a retras din lumea modei în 1997, dar supraveghează încă directiile pe care le adopta cele 14 colectii ale companiei infiintate de el. Sub brand-ul Miyake sunt comercializate articole de imbracaminte, tesaturi, genti, ceasuri, parfumuri

Descoperă produse originale Issey Miyake pe www.olle.ro!

Se arată toate cele 13 rezultate

Se arată toate cele 13 rezultate