Gianfranco Ferre

Gianfranco Ferre a fost un designer de modă italian. El a fost cunoscut și ca „arhitectul modei” pentru atitudinea sa originală față de crearea design-ului de modă.

Istoricul brand-ului

Ferre si-a inceput cariera in moda la inceputul anilor 70. In anii ce au urmat, Ferre a devenit un nume din ce in ce mai faimos. El a reusit sa castige de sase ori prestigiosul titlu Occhio d’Oro („Ochiul de aur”) pentru cel mai bun designer italian. Ferre a lucrat timp de 11 ani pentru Christian Dior (1986 – 1997). In anul 1984, Ferre a lansat primul său parfum, „Gianfranco Ferre for Women”.

Liniile sale de producție includ: Gianfranco Ferré, Ferré (fosta White Label), Ferré Red, Ferré Fur, Ferré Men, Ferré Underwear, GF Ferré, Gianfranco Ferré Fragrances și Ferre Milano.

Pana in prezent, designerul italian si-a pus semnatura pe o gama de peste 25 de parfumuri. Acestea sunt create in colaborare cu parfumieri precum Mark Buxton, Maurice Roucel, Michele Saramito, Alienor Massenet, Jean-Charles Niel, Alexandra Jouet, Francis Kurkdjian, Pierre Bourdon, Karine Dubreuil, Olivier Polge.

Descoperă parfumuri originale Gianfranco Ferré pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.