Estee Lauder

„Estee Lauder” este o companie americana cu o activitate bazata pe productie de produse pentru ingrijirea pielii, pentru ingrijirea parului, parfumerie si produse cosmetice. Compania si-a inceput activitatea in anul 1946, cand cei doi soti Estée Lauder si Joseph Lauder au lansat pe piata primele produse cosmetice „Estee Lauder” .
Primul parfum pe care cei doi soti si-au pus semnatura a fost „Youth-Dew” pentru femei si a fost lansat in anul 1953. In anul 1964 Estée Lauder si Joseph Lauder au fondat „Aramis”, proiectat pentru producerea de produse pentru ingrijire si parfumuri barbatesti. In anul 1968 compania Estée Lauder a fondat „Clinique Laboratories”. Produsele „Clinique” au fost primele produse cosmetice testate dermatologic create de „Estée Lauder”. Estee Lauder a devenit una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Statele Unite ale Americii.
Parfumurile „Estee Lauder” au fost concepute in colaborare cu parfumieri precum : Harry Fremont, Evelyn Lauder,Annie Buzantian, Vincent Marcello, Pierre Wargnye, Alienor Massenet, Jean-Marc Chaillan, Aerin Lauder, Betty Busse, Bernard Chant,
Sophia Grojsman si Josephine Catapano.

Se arată toate cele 5 rezultate

Se arată toate cele 5 rezultate