Dkny

DKNY este o casa de moda din New York fondata in 1984 de Donna Karan. Firma este specializata in articole de moda pentru barbati si femei, produse de parfumerie etc.

Despre brand

Inspirată de fiica ei Gaby, Donna Karan a întemeiat DKNY în 1989 ca o linie de difuzie mai tânără și mai accesibilă pentru a rula alături de eticheta ei actuală Donna Karan New York. In anul 1999, brandul a realizat prima colectie de ceasuri si accesorii, o colectie total surprinzatoare la acea vreme, inspirata din stilul newyorkez. De-a lungul timpului, mai multe mărci s-au desprins de marca originală (Jeans, Active, Juniors, Kids sau Pure). Colecția pentru bărbați, lansat în 1992, constă din costume personalizate, articole de îmbrăcăminte, îmbrăcăminte casual, articole sportive și pantofi.

Colecția Donna Karan Beauty, care este specializată în parfumuri, a fost lansată în 1992. De-a lungul timpului parfumurile au fost create in colaborare cu parfumieri precum Rodrigo Flores-Roux, Yann Vasnier, Olivier Gillotin, Pierre Negrin, Anne Flipo,Alberto Morillas, Maurice Roucel, Jean-Marc Chaillan, Harry Fremont, Trudi Loren, Yves Cassar si Calice Becker.

Cara Delevingne a fost chipul lui DKNY pentru mai multe sezoane la mijlocul anilor 2010. Din 2017, Emily Ratajkowski a devenit fața brand-ului.

Descoperă produse originale DKNY pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.