Davidoff

Grupul Zino Davidoff este o afacere de familie elvețiană, fondată în anul 1980. Firma activează exclusiv în segmentul de lux, oferind un portofoliu larg de produse exclusiviste. Compania deține și administrează marca Davidoff pentru ceasuri, articole de piele, instrumente de scris, accesorii de modă pentru bărbați și femei.  Firma comercializează cravate, fulare și butoni, parfumurile, ochelarii, cafea și coniac.

Pentru activitatea de parfumuri, marca este licențiată companiei francezo-americane Coty, Inc.

Despre companie

Motto-ul companiei, încă de la înființare, a fost că „luxul adevărat se confruntă cu frumusețea și plăcerea de ultimă oră în fiecare moment”. Acest slogan a devenit inspirația companiei. Primul parfum al firmei a fost lansat în 1984. În 1988 a fost lansat cel mai renumit parfum, Davidoff Cool Water. Parfumul, creat de Pierre Bourdon, a fost unul dintre primele parfumuri pentru bărbați care au folosit tema acvatică și au oferit un parfum proaspăt și masculin. Parfumul este încă unul dintre cele mai de succes parfumuri de pe piață.

Ulterior a început producția de cravate și ceasuri (1985) și coniac (1986). În 1987 a fost lansată prima colecție de articole din piele. În 1988 a început licența pentru ochelari Davidoff, iar în anii 1990, instrumentele de scris și cafeaua.

Descoperiți produse originale Davidoff pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.