Daniel Wellington

Filip Tysander este fondatorul brandului „Daniel Wellington” . Aflandu-se in timpul unei calatorii in jurul lumii, Filip Tysander , a cunoscut un domn cu numele „Daniel Wellington” . Cei doi s-au cunoscut in Insulele Britanice iar Filip Tysander a ramas profund impresionat de stilul sau impecabil si relaxat, dar nepretentios in acelasi timp. …acest domn purta ceasuri care aveau cureaua de tip vintage.
Intorcandu-se din aceasta calatorie, inspirat de povestile de viata ale domnului pe care il cunoscuse in Insulele Britanice, a decis sa lanseze o linie de ceasuri care sa poarte denumirea „Daniel Wellington” . Primul pas a fost alegerea combinatiilor de culori din care urmau sa alcatuiasca cureaua, fie ca era de tip vintage (Nato) sau ca era din piele, apoi a reusit sa „croiasca” si designul carcasei intr-un stil cat mai minimalist.
Rezultatul a fost uimitor, iar brandul Daniel Wellington se bucura de un succes in continua crestere.
Ceasurile Daniel Wellington pot fi purtate la orice tinuta fie ca vorbim de o zi insorita pe plaja, sau de o ocazie cu totul speciala unde tinuta este obligatorie.

Se arată toate cele 12 rezultate

Se arată toate cele 12 rezultate