Cerruti

Cerruti este o casă de modă de tradiție, înființată în 1967 la Paris de stilistul și designerul italian Nino Cerruti. Compania proiectează, produce, distribuie și comercializează articole de lux, blugi, parfumuri, articole sportive, articole din piele, ceasuri și accesorii. Firma comercializează aceste produse sub două brand-uri diferite: 1881 și 18CRR81.

Despre Cerruti 1881

Astăzi, firma produce o gamă largă de articole de îmbrăcăminte și accesorii care rămân reprezentative pentru stilul distinctiv al brand-ului. Acesta include trei componente: țesăturile fine, meșteșugul meticulos și designul inteligent. Gama de produse ale mărcii include parfumuri, articole din piele, ceasuri, bijuterii, ochelari, cravate, pantofi și instrumente de scris.

În timp ce rămâne fidelă stilului propriu, firma a îmbrățișat inovația și creativitatea pentru a deveni un brand contemporan în trend în domeniul articolelor pentru bărbați. Noua colecție este destinată bărbaților care apreciază stilul și eleganța, dar și detaliile mai fine, precum calitatea țesăturilor și finisajele.

Descoperă ceasurile de mână originale Cerruti pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.