Cartier

Casa „Cartier” a fost fondata in anul 1847 de catre Louis Francois Cartier. Firma este renumita pentru bijuteriile rafinate pe care le creeaza, dar si pentru parfumuri. A devenit mai cunoscuta dupa lansarea primului ceas de mana pentru aviatorul Alberto Santos-Dumont in anul 1904. Acest ceas celebru a fost cunoscut sub numele de „Santos”.

Despre Cartier

In anii 1970, brandul s-a extins si la produse din piele, stilouri si esarfe.

Celebra companie a lansat o serie de parfumuri care au avut mare impact, multe dintre acestea poarta aceleasi nume ca si colectiile de bijuterii si ceasuri. Primele editii create sunt Must de Cartier-parfum pentru femei si Santos de Cartier-parfum pentru barbati. Acestea au aparut in anul 1981. Parfumurile firmei au fost realizate de-a lungul timpului in colaborare cu parfumierii precum Mathilde Laurent, Jean-Claude Ellena, Christine Nagel, Alberto Morillas, Jean-Jacques Diener, Nathalie Feisthauer, Jacques Cavallier, Mark Buxton si Jean Guichard.

In prezent, brand-ul este unul dintre cele mai renumite din domeniul parfumeriei! Reputatia sa desavarsita provine din calitatea si inovatia pe care parfumierii casei le combina pentru a da nastere unor parfumuri cu adevarat unice.

Descopera produse originale Cartier pe www.olle.ro!

Se arată toate cele 3 rezultate

 • Parfum Cartier Declaration apa de toaleta

  Parfum Cartier Declaration 100 ML apa de toaleta

  34000 lei STOC EPUIZAT
 • Parfum Cartier La Panthere apa de parfum

  Parfum Cartier La Panthere 50 ML apa de parfum

  33000 lei STOC EPUIZAT
 • Parfum Cartier La Panthere apa de parfum

  Parfum Cartier La Panthere 75 ML apa de parfum

  41000 lei STOC EPUIZAT

Se arată toate cele 3 rezultate