Astor

Lansat în anul 1952, ASTOR este un brand celebru în domeniul cosmeticii. Firma a profitat cel mai mult de boom-ul economic de după război și de dorința femeilor de a fi la modă din nou. Numele brand-ului provine de la familia Astor, originară din orașul german Waldorf, care a fondat celebrul hotelul Waldorf Astoria din New York.

Timp de peste 60 de ani, compania a creat produse cosmetice de înaltă calitate. Acestea permit fiecărei femei să fie cea mai frumoasă variantă a sa în orice situație. Pasionați de frumusețe, cei de la ASTOR se simt receptivi față de nevoile de frumusețe ale femeilor. Ei depun eforturi pentru a le oferi răspunsuri reale. În timp, firma a devenit unul dintre liderii de pe piața cosmeticelor europene, oferind produse inovatoare și de încredere.

De la bun început, ASTOR a avut ca scop să ajute femeile să arate și să se simtă frumoase. Au reușit să facă asta invitându-le să experimenteze cât de plăcut este să fie ele înseși. De-a lungul anilor, firma a revendicat locul de lider în domeniul cosmeticii, prin folosirea nuanțelor care sunt întotdeauna în ton cu femeile. Cu mai mult de 500 de produse și nuanțe din care poate alege, fiecare femeie poate găsi produsele ideale. Astfel, orice doamnă poate fi elegantă, modernă, trendy și la modă.

ASTOR astăzi

Astăzi, cei de la ASTOR dezvoltă colecții de culori și de modă cu ajutorul consilierului lor artistic și fashion expert Heidi Klum. Mai mult ca oricând, creează produse care reflectă cele mai recente tendințe și nuanțe. Echipele lor de experți adaptează formulele pentru fiecare tip de piele pentru a oferi cel mai frumos machiaj. Noi concepte, noi tehnologii, ambalaje ingenioase noi, formule inovatoare, ingrediente exclusive de îngrijire a pielii, texturi uimitoare – toate oferă o performanță autentică. Genul de inovare la care femeile se așteaptă … împreună cu o doză suplimentară de îngrijire și eficacitate pentru „tehnologie care are sens.”

Trăiește-ți frumusețea cu ASTOR!

Descoperiți produse cosmetice originale de la ASTOR pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.