Alexander Mcqueen

Alexander McQueen este o casă de modă de lux britanică fondată de designer-ul Alexander McQueen în anul 1992. Primele colecții ale casei de modă au fost considerate de critici controversate și, pe alocuri, șocante. Asta i-a adus designer-ului titlul de „copil teribil” sau de „huligan al modei englezești”.

Colecții de-a lungul timpului

McQueen a adus spectacole luxoase și neconvenționale pe podiumurile de modă din întreaga lume. Printre cele mai cunoscute prezentări de modă ale sale, organizate în decoruri originale, se numără cea în care a reacreat un naufragiu pentru colecția sa de primăvară 2003, jocul uman de șah din primăvara anului 2005 sau spectacolul din toamna lui 2006, care conținea o hologramă în mărime naturală a supermodelului Kate Moss. În total, designer-ul a proiectat 36 colecții pentru brand-ul său londonez, inclusiv colecția sa de absolvire a masteratului în artă.

Prima colecție de modă masculină a brandu-ului Alexander McQueen a fost lansată pentru sezonul primăvară / vară 2005, iar prima colecție de modă pentru femei a apărut în 2008. În prezent, cunoscutul brand produce produse vestimentare pentru femei și bărbați, articole de încălțăminte și accesorii.

Descoperiți accesorii originale și ochelari Alexander McQueen pe www.olle.ro!

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.