Alexander Mcqueen

Alexander McQueen este o casă de modă de lux britanică fondată de designer-ul Alexander McQueen în anul 1992. Primele colecții ale casei de modă au fost considerate de critici controversate și, pe alocuri, șocante. Asta i-a adus designer-ului titlul de „copil teribil” sau de „huligan al modei englezești”.

Colecții de-a lungul timpului

McQueen a adus spectacole luxoase și neconvenționale pe podiumurile de modă din întreaga lume. Printre cele mai cunoscute prezentări de modă ale sale, organizate în decoruri originale, se numără cea în care a reacreat un naufragiu pentru colecția sa de primăvară 2003, jocul uman de șah din primăvara anului 2005 sau spectacolul din toamna lui 2006, care conținea o hologramă în mărime naturală a supermodelului Kate Moss. În total, designer-ul a proiectat 36 colecții pentru brand-ul său londonez, inclusiv colecția sa de absolvire a masteratului în artă.

Prima colecție de modă masculină a brandu-ului Alexander McQueen a fost lansată pentru sezonul primăvară / vară 2005, iar prima colecție de modă pentru femei a apărut în 2008. În prezent, cunoscutul brand produce produse vestimentare pentru femei și bărbați, articole de încălțăminte și accesorii.

Descoperiți accesorii originale și ochelari Alexander McQueen pe www.olle.ro!

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.