Publicat pe

Black Opium Nuit Blanche Apa de Parfum – Yves Saint Laurent

Black Opium Nuit Blanche Apa de Parfum

Black Opium Nuit Blanche Apa de Parfum

Black Opium Nuit Blanche Apa de Parfum pentru femei, de la  Yves Saint Laurent este versiunea noua a clasicului Black Opium care fost lansat in anul 2014. Noul parfum Black Opium Nuit Blanche — apa de parfum este un parfum inspirat din viata de noapte a orasului Paris, deci….vă va seduce. Mirosul său este, în același timp, foarte inspirat de cel al predecesorului său. Cafeaua este încă în viață. Cu toate acestea, Black Opium Nuit Blanche — apa de parfum întărește și mai mult feminitatea ei prin adăugarea de mosc alb.

Black Opium Nuit Blanche apa de parfum a fost lansat deja, in prima luna a anului 2016. Noul parfum se anunta a fi o aparitie care o sa se bucure de un real succes.

Black Opium Nuit Blanche apa de parfum este un parfum Oriental Condimentat, pentru femei. Sticla parfumului este foarte asemanatoare cu originalul. Diferenta este facuta de culoarea capacului care este aurie si de paietele albe. Acesta paiete retuseaza luminile unui oraș, in mijlocul noptii, un oras care nu doarme niciodata.

Singurul dezavantaj: este, ca și originalul Black Opium, creeaza dependenta! Cel puțin ai fost avertizat …

Parfumul se deschide cu note de orez si piper de Bourbon.

Inima parfumului o reprezinta notele de floare de portocal si cafea neagra.

Parfumul se inchide cu note de vanilie, lemn de santal si mosc alb.

Parfumul Black Opium Nuit Blanche de la Yves Saint Laurent este disponibil pe piata in urmatoarele variante 30 ML, 50 ML si 90 ML apa de parfum.

Site Producator : www.yslbeautyus.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *