Publicat pe

Armani Code Profumo Apa de Parfum

Parfum Armani Code Profumo apa de parfum

Code Profumo apa de parfum este un parfum pentru barbati. Armani Code Profumo este versiunea cea mai noua a clasicului Armani Code care fost lansat in anul 2004 si imediat a devenit cel mai vandut parfum barbatesc de la Armani. Noul parfum Code Profumo apa de parfum întruchipează omul văzut de Armani. Este elegant și rafinat, îmbrăcat într-un costum negru care i se potrivește admirabil.

Parfumul Code Profumo a fost lansat deja, in prima luna a anului 2016 si se anunta a fi o aparitie care o sa se bucure de un real succes. Compozitia noului parfum este descrisa ca fiind intensa, unica si plina de senzualitate.

Armani Code Profumo este un parfum Oriental Condimentat, pentru barbati. Sticla parfumului este inspirata de la vechiul Armani Code, care a facut istorie. Sticla noului parfum are aceeasi forma cu a vechiului parfum. Cu toate acestea, noul parfum nu mai poate fi imaginat într-un negru profund. Noul parfum are o culoare in dregrade care va evolua de la maro deschis la maro mai intens.

Note parfum Armani Code Profumo

Parfumul se deschide cu note de mandarina verde, mar verde si cardamom.

Inima parfumului o reprezinta notele de floare de portocal, lavanda si scorțișoară.

Parfumul se inchide cu note de boabe de tonka, chihlimbar, ambra si pielarie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *